Üdvözlöm az Érintés honlapján!

  Wellness masszázskezelések

 

 Csoki masszázs

A csokoládé mélyen relaxáló kezelés, melynek során megszabadulhatunk a feszültségtöl, fájdalmaktól, izomgörcsöktöl.. Csokoládé antioxidáns hatása gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását valamint az öregedését is lassítja. Hidratálja és feszessé teszi a bört.

 Kávé masszázs

A masszázs alatt a kávé aromás, fűszeres illata felfrissülést biztosít miközben a koffein intenzíven fejti ki hatásait a bőrben. A kávéban megtalálható koffein mérsékelten vízhajtó hatású, emellett közvetlenül hat a keringésre, különösen a nyirokkeringésre, így a méreganyagok a pangó vízzel együtt távoznak a szervezetből. A kávénak azonban nemcsak méregtelenítő hatása van, hanem megelőzi a zsírmolekulák kialakulását, ezáltal csökkenti a narancsbőr tüneteit és feszesíti a bőrt. 

 Aroma masszázs

A kezelés lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal végzett simító jellegű masszázs, melynek elsődleges célja az izmok ellazítása. Javítja a vérkeringést, rugalmassá teszi az izmokat és serkenti az izmok és kötőszövetek oxigénellátását. Csökkenti a fáradtságérzetet, oldja a feszültséget, nyugtató, pihentető hatású. A kezeléshez illóolajos masszázsolajat használok, mely a bőrön át a szervezetbe jutva fokozza a lazító hatást és a testet újratölti energiával.